SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Anmälan HT 2024
2024-05-27 12:21
Anmälan för NYA gymnaster öppnar vecka 25 och det sker via vår bokningslänk som ni finner här bokningssida.

Exakt dag och tid kommer upp ca 1 vecka innan platserna släpps.

 

Viktig information: Vi är en ideell förening där engagemanget från vuxna är ett måste för att vi ska kunna bedriva den bästa verksamheten för era barn. Vi behöver hjälp på många ställen, Styrelse, ledare, närvarande vuxen samt hjälp vid evenemang. Utan vuxna ledare i gruppen kan vi inte starta grupper. Därmed kan det variera vilka årskullar som startas upp. Är du som förälder intresserad av att vara ledare eller engagera dig på något annat sätt? Hör av dig så snart som möjligt till kansliet: kansli@tabygf.com samt fyll i detta formulär:Bli ledare

 

 

Befintliga medlemmar anmäls automatiskt till nästa termin - där vi skickar ut en faktura som ni betalar för att bekräfta er plats.

Önskan om gruppbyte: Vi kommer skicka ut ett formulär så fort HT schemat är färdigt och där vi kommer hantera er önskan om gruppbyte i mån av plats.

 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
FRIKIS & SVETTIS TÄBY
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort