SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS
Teamföräldrar

Information

Välkommen som Teamförälder i Täby Gymnastik Förening

Du är en viktig länk mellan tränarna/klubben och föräldrarna i teamet/truppen och vi är mycket tacksamma för att du valt att ansluta dig till oss. 

Klubbarrangemang

TGF ordnar varje år våruppvisning, juluppvisning och tävlingar. Varje lag ges ett ansvar (till exempel café, redskap, städ, entré) och teamföräldrarna ser till att lagets uppgift fördelas inom lagets föräldrar och genomförs.

 

Träningsläger/Tävlingar

Vara länk mellan tränarna och familjerna med ansvar för kommunikation och genomförande av de praktiska arrangemangen så att lägret eller tävlingen kan genomföras. Teamföräldern blir projektledare och ser till att alla involveras och bidrar. Ibland kan det vara bra att redan tidigt på terminen dela ut ansvaret mellan familjerna på olika aktiviteter under terminen.

 

Uppskattning

Många av våra ledare gör detta för att de är genuint intresserade och vill ge alla möjlighet att njuta av gymnastik som sport. därför brukar det vara mycket uppskattat om man sässongsavslutning (sommar och årsskifte) samlar ihop till en gåva eller arrangemang som antigen ges till ledarna eller något som hela teamet gör tillsammans (tex går på bio, har en picknick eller annat lämpligt). 

 

Lagkläder

Kanske ofta något som tränarna ytterst har åsikter och önskemål om, men där de kan behöva teamföräldrarnas stöd för inköp mm.

 

Sportadmin.se

Tips, lägg upp en sluten Facebook grupp med info och bilder från tävlingar mm. Gör alla utskick via Sportadmin. Den har smarta funktioner för anmälningar och utskick av informationsmejl.

Se tidigt till att alla familjers korrekta kontaktuppgifter kommer in.

 

Övrigt

Ofta är kassörrollen skild från teamföräldrarollen. Det är bra att ha en liten lagkassa för mindre utgifter.

 
Kontakt teamföräldraransvariga
Lisa Ivert ivertlisa@gmail.com 
Maria Brunstedt maria@brunstedt.se 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
FRIKIS & SVETTIS ÅKERSBERGA
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort