SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Träna truppgymnastik
Här har vi samlat all relevant information för dig som vill börja träna truppgymnastik hos oss!
 
Täby Gymnastikförening erbjuder träning en gång i veckan från 3 års ålder och uppåt. Gymnasterna tränar motorik och rörelseglädje med hjälp av redskap som är vanligt förekommande i en skolas gymnastiksal. Vi har träningsverksamhet i Täby kommun, Vallentuna kommun och Österåkers kommun.
 
Träningsgymnastiken utgår ifrån Lekande Gymnastik i Svenska Gymnastikförbundets Utvecklingsmodell.
 
Mer information hittar ni i menyn ovan.
 
Då vi har många barn som vill börja hos oss så erbjuder vi platser löpande så snart det öppnas upp platser alternativt att vi får in föräldrar som kan starta nya grupper.
Anmälan HT 2024
2024-05-27 12:21
Anmälan för NYA gymnaster öppnar vecka 25 och det sker via vår bokningslänk som ni finner här bokningssida.

Exakt dag och tid kommer upp ca 1 vecka innan platserna släpps.

 

Viktig information: Vi är en ideell förening där engagemanget från vuxna är ett måste för att vi ska kunna bedriva den bästa verksamheten för era barn. Vi behöver hjälp på många ställen, Styrelse, ledare, närvarande vuxen samt hjälp vid evenemang. Utan vuxna ledare i gruppen kan vi inte starta grupper. Därmed kan det variera vilka årskullar som startas upp. Är du som förälder intresserad av att vara ledare eller engagera dig på något annat sätt? Hör av dig så snart som möjligt till kansliet: kansli@tabygf.com samt fyll i detta formulär:Bli ledare

 

 

Befintliga medlemmar anmäls automatiskt till nästa termin - där vi skickar ut en faktura som ni betalar för att bekräfta er plats.

Önskan om gruppbyte: Vi kommer skicka ut ett formulär så fort HT schemat är färdigt och där vi kommer hantera er önskan om gruppbyte i mån av plats.

Byte av grupp till VT 2024
2023-12-19 11:55

Fyll i detta formulär:

Byte av grupp VT 2024

Anmälan till VT 2024
2023-11-08 12:53

 

Anmälan för NYA gymnaster öppnar upp den 12 december och det sker via vår bokningslänk som ni finner på hemsidan.
Tid: 10:00 den 12 december

 

Viktig information: Vi är en ideell förening och startar upp nya grupper så snart vi får in minst en två föräldrar som kan stå som ledare. Därmed kan det variera vilka årskullar som startas upp. Är du som förälder intresserad av att vara ledare? Hör av dig så snart som möjligt till kansliet: kansli@tabygf.com samt fyll i detta formulär:Bli ledare

 

 

Befintliga medlemmar anmäls automatiskt till nästa termin - där vi skickar ut en faktura som ni betalar för att bekräfta er plats.

Önskan om gruppbyte: Vi kommer skicka ut ett formulär så fort VT schemat är färdigt och där vi kommer hantera er önskan om gruppbyte i mån av plats.

Höstlov vecka 44 - Träningen inställd 30/10 - 5/11
2023-10-26 12:09

Höstlov vecka 44, och ingen ordinarie träning mellan den 30/10 - 5/11 för våra grupper.

 

 

Terminstart VT2023 vecka 4
2023-01-09 14:11

Terminstart sker vecka 4 för alla träningsgrupper

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
FRIKIS & SVETTIS TÄBY
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort