COVID-19 PÅVERKAR VÅR VERKSAMHET - LÄS MER HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Välkommen till Täby Gymnastikförening

Täby Gymnastikförening är en ideell förening och bedriver truppgymnastik i Täby, Vallentuna och Österåker. Vi har idag över 1100 gymnaster aktiva i vår förening!

 

Våra träningsgrupper tränar en gång i veckan, erbjuds från 3 års ålder och tävlar inte. Våra tävlingsgrupper tränar två-fyra gånger i veckan, erbjuds från 7 års ålder och representerar föreningen på regionala och nationella tävlingar.

 
Läs mer om tränings- och tävlingsgymnastik i menyn ovan.
 
VILL DU BÖRJA TRÄNA TRUPPGYMNASTIK? KLICKA HÄR!
VILL DU BÖRJA TÄVLA TRUPPGYMNASTIK? Kontakta tävlingsansvarig på kansliet!
28 maj: uppdaterad information COVID-19
2021-05-28 10:50

MÖJLIGHET TILL EN MINDRE PUBLIK FRÅN OCH MED 1 JUNI

 

Från den 1 juni öppnas det äntligen upp möjlighet att tillåta en mindre publik inomhus. Det är ett mycket glädjande besked som kommer under slutet av vårterminen!

 

Det här innebär att grupper som har en uppvisningstävling inplanerad 1 juni eller senare har möjlighet att bjuda in en mindre publik. Publiken måste sitta på anvisad plats, på en läktare, med ett tillräckligt avstånd mellan varandra. Det tillåts max 50 personer i publiken, dock får vi inte överskrida maxantalet i hallarna som vi fortfarande måste förhålla oss till. Vi har en dialog med ledarna om detta.

 

Samtliga i publiken ska vara helt symtomfria, tvättat händerna innan och efter alternativt använda handsprit samt hålla avstånd till varandra, framför allt vid in- och utgång. Det är viktigt att vi fortsatt är försiktiga med att skapa nya kontakter för att hindra smittan att spridas vidare.

 

Kom ihåg att tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid minsta symtom. Tillsammans hjälps vi åt att bryta smittkedjor!

 

Precis som tidigare sker löpande kommunikation via mejl och på vår hemsida (FAQ COVID-19).

 

Vid frågor eller feedback kontakta corona@tabygf.com.


Med varma hälsningar, Ebba Cedrum

Verksamhetschef, Täby GF

Vill du engagera dig i föreningens styrelse?
2021-05-27 11:13
Snart är det dags för en ny styrelseperiod. Vi har därför nu öppnat upp för intresseanmälningar och de poster vi behöver till styrelsen är:
 
1 ordförande
2 ledarmöten
 
Vad innebär styrelsearbete?
Styrelsen är vald av medlemmarna i föreningen och blir vald på 1 eller 2 år.
 
Styrelsearbete innefattar många olika områden beroende på vad du är intresserad av samt vilka tidigare erfarenheter du besitter. Arbetet kan exempelvis innebära att bedriva arbetet med den nya hallen, det ekonomiska arbetet, sponsorer, evenemang, personalfrågor.
 
Att vara med i styrelsen innebär att du har möjlighet att påverka vår förening samt verka för våra gymnaster och tränares bästa.
 
Tidigare erfarenheter av styrelsearbete är inget krav för att vara med i styrelsen. Man lär sig arbetet med tiden och det finns dessutom redan ett bra och strukturerat arbetssätt i den nuvarande styrelse.
 
Är du intresserad maila oss senast den 30/7. Berätta lite om dig själv och vad du skulle vilja göra i styrelsen. Vi i valberedningen berättar gärna mer om du har ytterligare frågor.
 
Tveka inte att höra av dig till oss!
 
Mvh
Lina Johansson
073-2439091
10 maj: uppdaterad information COVID-19
2021-05-10 10:54

PASSNING TILLÅTEN FRÅN 10 MAJ

 

Den 19 april införde vi lokala skärpta försiktighetsåtgärder i syfte att bryta eventuella smittkedjor i vår verksamhet. Åtgärderna har visat sig vara åtgärder med ett gott resultat! Tack för er förståelse givet den rådande situationen.

 

Jag kan idag meddela att passning kommer att vara tillåtet igen, men ledarna ska försöka begränsa dessa moment till ett minimum. Att hålla avstånd är fortsatt det viktigaste, tillsammans med att stanna hemma vid minsta symtom.

 

Följande gäller i vår verksamhet från och med i dag 10 maj:

  • Passning är tillåten, men försök att begränsa dessa moment till ett minimum. Avstånd är fortsatt viktigt.
  • Förlägg de delar av träningen som går utomhus för att minska tiden inomhus och undvika eventuell trängsel.

 

Vid behov kan även följande gällande:

  • Vid konstaterad smitta i en tävlingsgrupp kommer gruppens träningar att pausas en vecka (7 dagar) framåt från senaste träningstillfället för att bryta eventuella smittkedjor.

 

Idrottsföreningar får ett fortsatt stort förtroende att bedriva träningar under den rådande situationen och bär därmed ett stort ansvar. Ett ansvar som vi delar tillsammans med er. Det är därför av största vikt att vi alla fortsatt tar eget personligt ansvar och håller i och håller ut. Riktlinjerna kan förändras snabbt, vi följer utvecklingen dagligen och vi håller er uppdaterade med det som är aktuellt i Täby GF.

 

Kom ihåg att tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid minsta symtom. Tillsammans hjälps vi åt att bryta smittkedjor!

 

Precis som tidigare sker löpande kommunikation via mejl och på vår hemsida (FAQ COVID-19).

 

Vid frågor eller feedback kontakta corona@tabygf.com.


Med varma hälsningar, Ebba Cedrum

Verksamhetschef Täby GF

Anmälningsinformation till Höstterminen 2021 - Träningsgrupper
2021-04-28 09:41

Snart är det dags att återanmäla sig till hösten 2021! Här kommer viktig information om hur anmälan går till.

 

Ni som redan är medlemmar under vårterminen 2021 har förtur att återanmäla er till höstterminen 2021 enligt nedan.

 

Återanmälan till samma grupp:

  • Under tiden som återanmälan är öppen kommer ni enbart kunna boka in barnet i den grupp som barnet gick i under vårterminen. Vill ni anmäla barnet till samma grupp gör ni det under följande period: 15 juni, kl.10.00 – 4 augusti

 

Gruppbyte:

  • Vill barnet byta grupp anmäler ni barnet till en annan/ny grupp med lediga platser. Trivs barnet och utvecklas i sin nuvarande grupp ska ni inte byta grupp. Gruppbyte görs under följande period: 5 augusti, kl.10.00 – 12 augusti

 

Finns det inte några lediga platser kvar i den gruppen ni vill anmäla barnet till, kommer det finnas en reservlista för fullbokade träningsgrupper. Reservlistan kommer att vara aktiv från den 5:e augusti kl.10.00.

 

 

För dig som vill börja på gymnastik och bli ny medlem:

  • Anmälan för nya medlemmar öppnar 13 augusti, kl.10.00.

 

Terminsdata: här

Terminsavgift: här

Hitta rätt grupp: här

 

Bokningen genomförs via vår hemsida under Anmälan gymnastik. Fyll i din mejladress och logga in. Följ sedan instruktionerna för att kunna genomföra en bokning.

 

Har ni några funderingar, hör gärna av er till oss på kansliet via mejl eller under vår telefontid där vi gärna svarar på era frågor!

 

 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort