ETT STORT TACK TILL ALLA LEDARE FÖR ERT ENGAGEMANG UNDER VT20!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Välkommen till Täby Gymnastikförening
Täby Gymnastikförening är en ideell förening och bedriver truppgymnastik. I träningsgrupperna har vi våra gymnastikgrupper som tränar en gång i veckan och tävlar inte. Tävlingsgrupperna representerar föreningen på regionala och nationella tävlingar. Läs mer om tränings- och tävlingsgymnastik i menyn ovan.

Vi har idag över 1600 gymnaster från 3 år och uppåt aktiva i Täby, Vallentuna och Österåker. Vi har grupper från familjegymnastik till seniorlag som tävlar i SM. Information om våra verksamheter och sektioner finns under menyraden högst upp.

VILL DU BÖRJA MED GYMNASTIK? KLICKA HÄR!
Anmälan för NYA medlemmar öppnar 13/8, kl.10
2020-08-12 09:41
Varmt välkomna alla nya medlemmar som vill träna gymnastik hos oss!

Anmälan för er nya medlemmar öppnar torsdag 13 augusti, kl.10.00. Anmälan görs via vårt bokningsformulär och anmälan sker med direktbokning- och betalning i den grupp ni vill börja i.

TIPS!
För att göra en nyanmälan så behöver ni skapa en profil i vårt system. Gör det innan anmälan öppnar, så är ni förberedda att boka in er i en grupp. Ni skapar profilen via vårt bokningsformulär.

Vi planerar att samtliga våra tränings- och tävlingsgrupper kommer börja träna inomhus med de aktuella restriktioner och rekommendationer som finns på plats i augusti från Folkhälsomyndigheten och Svenska Gymnastikförbundet.

Varmt välkomna till Täby GF!
Kallelse till extra årsmöte
2020-08-08 12:06
Styrelsen kallar till extra årsmöte söndagen den 23 augusti, kl.19.00 för beslut gällande revisor.

Det extrainkallade mötet kommer att ske digitalt via Google Meet, där samtliga medlemmar välkomnas att delta.

Anmälan sker till verksamhetsansvarig@tabygf.com. Länk till det digitala mötet kommer även att publiceras på hemsidan.

/Styrelsen, Täby GF
4 augusti: Information COVID-19, höstterminen 2020
2020-08-04 11:17

Nu börjar vi så smått återgå till det nya normala efter en vårtermin vi sent kommer att glömma. En vårtermin med tagna beslut i syfte att minska smittspridningen i samhället, nya lärdomar om hur vi bör förhålla oss gentemot varandra samt hur det kan se ut inom olika verksamheter. Idag har vi mer kunskap om viruset än vi hade i mars, men än vet vi inte allt. Verksamhetschef och Styrelse följer fortsatt utvecklingen av Covid-19 och beroende på fortsatt utveckling kan andra beslut fattas med kort varsel.

Under sommaren har kansliet fått frågor om hur gymnastikträningarna kommer att bedrivas under höstterminen. Såsom vi skrev i sommarhälsningen kommer vi börja träna inomhus med all vår verksamhet när höstterminen sätter igång. Träningarna kommer att vara anpassade efter de aktuella restriktioner och rekommendationer som vi får från myndigheter och förbund. Riksidrottsförbundet, tillsammans med Folkhälsomyndigheten, uppdaterade de allmänna råden för idrotten i juni och förtydligade även vad som gäller för inomhusidrotter.

Under den pågående pandemin får vi kontinuerligt mer erfarenhet om viruset samt hur vi bör förhålla oss till det. Inom vår verksamhet har vi bland annat lärt oss hur vi, på ett ansvarsfullt och säkert sätt, kan se till att minimera risken för smitta i inomhusmiljö genom anpassade träningar och med strikta försiktighetsåtgärder. Samtliga träningar, från och med terminsstart, kommer innebära nya rutiner för oss alla. Rutinerna ska efterlevas och säkerställas av samtliga i vår verksamhet, vi har ett gemensamt ansvar. Pandemin är inte över och vi kommer behöva leva med den en lång tid framöver. Hur rutinerna kommer att se ut kommer vi kommunicera när vi har alla grupperna på plats.

En påminnelse om återanmälan till hösten:

  • Träningsgrupperna
    Återanmälan till samma grupp stänger torsdag 6 augusti, kl.09.59.
    10.00 öppnas samtliga grupper upp för alla aktiva medlemmar, dvs. om ni önskar byta grupp.
    Torsdag 13 augusti, kl.10.00 öppnas samtliga grupper upp för bokning för nya medlemmar.
  • Gymnastikskolan och Tävlingsgrupperna
    Ni har kvar platsen i er grupp och kommer att få en avisering i nästa vecka. Ni bekräftar platsen i gruppen genom att välja betalsätt, alternativt väljer ”Jag vill inte fortsätta”. Då plockas ni automatiskt bort från gruppen i vårt system.


Vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen kunna erbjuda inomhusträningar för er under den rådande situationen och vi hoppas att ni vill fortsätta vara med på resan vi har framför oss. Återigen, Stort tack för ert engagemang och tålamod. Nu blickar vi framåt mot en ny gymnastiktermin tillsammans med er gymnaster, ledare och föräldrar!

Vid frågor eller feedback kontakta verksamhetsansvarig@tabygf.com.

Varma hälsningar,
Ebba Cedrum
Verksamhetschef
Täby GF

Träningsgymnastiken öppnar för nya medlemmar i Augusti.
2020-07-03 14:29
Träningsgymnastiken öppnar bokningen för nya medlemmar till höstterminen 2020 i vecka 33.

Torsdagen den 1
3 augusti, kl.10.00 är nya medlemmar välkomna att anmäla sig till gymnastiken i våra träningsgrupper i Täby, Vallentuna och i Österåker.  

Information och gruppscheman finns under Träningsgymnastik.

Välkomna!
 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort