Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Täby Gymnastikförening
Täby Gymnastikförening är en ideell förening och bedriver truppgymnastik. I träningsgrupperna har vi våra gymnastikgrupper som tränar en gång i veckan och tävlar inte. Tävlingsgrupperna representerar föreningen på regionala och nationella tävlingar. Läs mer om tränings- och tävlingsgymnastik i menyn ovan.

Vi har idag över 1600 gymnaster från 3 år och uppåt aktiva i Täby, Vallentuna och Österåker. Vi har grupper från familjegymnastik till seniorlag som tävlar i SM. Information om våra verksamheter och sektioner finns under menyraden högst upp.

VILL DU BÖRJA MED GYMNASTIK? KLICKA HÄR!
Anmälan öppnar den 15 augusti kl.10.00
2019-08-15 09:02
Anmälan för nya medlemmar till träningsgymnastiken, barn & ungdom öppnar torsdagen den 15 augusti kl.10.00. Schema för respektive kommun och anmälningsformulär finns överst på hemsidan under menyn TRÄNINGSGYMNASTIK/BARN & UNGDOM

Välkomna!
Välkommen Michael!
2019-07-12 16:25
Vi vill hälsa Michael Hyung Suk Johansson varmt välkommen till vår förening! Under de senaste åren har Michael varit tränare på Island, i augusti kommer han till Täby GF som föreningens nya tränare.

Varmt välkommen till Täby-familjen!

Hälsning från Michael
Hejhej,
Glad, positiv, energirik är tre av de egenskaper jag själv skulle lyfta fram om någon frågade mig. Ser mycket fram emot att få jobba med denna förening som jag ser stor potential i. Som arbetskamrat är jag väldigt rak med mina tankar och öppenhet, ärlighet och kommunikation går hand i hand om man frågar mig.
Glad Sommar!
2019-07-05 09:08
Kansliet har sommarstängt fram till den 8:e augusti.

Önskar er alla en GLAD SOMMAR med många kullerbyttor, handståenden och hjulningar!
 
Täby Gymnastik i samarbete med Volkswagen Täby
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort
 
Registrera dig och stöd Täby GF