Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Välkommen till Täby Gymnastikförening
Täby Gymnastikförening är en ideell förening och bedriver truppgymnastik. I träningsgrupperna har vi våra gymnastikgrupper som tränar en gång i veckan och tävlar inte. Tävlingsgrupperna representerar föreningen på regionala och nationella tävlingar. Läs mer om tränings- och tävlingsgymnastik i menyn ovan.

Vi har idag över 1600 gymnaster från 3 år och uppåt aktiva i Täby, Vallentuna och Österåker. Vi har grupper från familjegymnastik till seniorlag som tävlar i SM. Information om våra verksamheter och sektioner finns under menyraden högst upp.

VILL DU BÖRJA MED GYMNASTIK? KLICKA HÄR!
Inställda evenemang VT20
2020-03-27 14:28
På grund av rådande situation med COVID19  är följande evenemang inställda inför vårterminen 2020:

  • Påsklovslägret v.16 (beslut taget 17 mars)
  • Täbypokalen 25-26 april (beslut taget 17 mars)
  • Våruppvisning 9 maj (beslut taget 24 mars)

Tidigare regeringsbeslut 11 mars om sammankomster med max 500 deltagare har ändrats av regeringen 27 mars och har då minskats till 50 personer.

/Ebba Cedrum, Verksamhetschef
26 mars: Uppdaterad information COVID19
2020-03-26 14:30

ANPASSAD VERKSAMHET FRÅN 28/3

 

Verksamhetschef och styrelse har fattat nytt beslut för en ny period gällande verksamheten med hänsyn till COVID19. Beroende på fortsatt utveckling kan andra beslut komma att fattas med kort varsel. Verksamheten öppnas igen efter stängd period, men ska bedrivas under alternativa former.

 

Täby GF strävar efter en så trygg miljö som möjligt för våra aktiva, såväl barn som vuxna. De är vår högsta prioritet. Vi vill också stå för hälsa och välmående för alla våra aktiva. Alltsedan 2 mars har vi tillämpat försiktighetsprinciper i våra förebyggande åtgärder, men tyvärr är det nu konstaterat att pandemin kommer finnas omkring oss under en längre tid. Vi vill som förening istället hitta nya lösningar för fortsatt rörelse och glädje, trots begränsande rekommendationer från framför allt Folkhälsomyndigheten.

 

Omställningen av verksamheten kräver planering, dialog och samordning mellan kansliet och ledare, men också en ödmjuk inställning inför den nödvändiga förändringen. Uppstart kommer därför ske i flera steg och utvecklas allteftersom. Konstruktiva inspel till detta förändringsarbete välkomnas mer än gärna!


Mer information har skickats ut till samtliga aktiva i vår förening.


Alla grupper kommer att få ytterligare information via mejl från sina ledare/kansli om de anpassade träningarna framöver.


Nya inriktningen gäller samtliga sammankomster inom verksamheten inklusive mindre möten för kansli, styrelse och föräldragrupper.

 

Tidigare beslut om att ställa in gruppers deltagande i tävling och läger samt ledares deltagande på utbildningar fortsätter att gälla fram till och med söndag 12 april 2020. Beroende på fortsatt utveckling tas nya ställningstagande om förlängning av ovanstående beslut.

 

Precis som tidigare sker löpande kommunikation via mejl och på vår hemsida.


Vid frågor om taget styrelsebeslut kontakta styrelsen@tabygf.com.

 

Vid frågor kring verksamheten kontakta verksamhetsansvarig@tabygf.com.


Med varma hälsningar,

Styrelsen och Verksamhetschef

Täby GFRiktlinjer för idrottsverksamhet från Folkhälsomyndigheten

Information från Svenska Gymnastikförbundet


12 mars: Uppdaterad information COVID19
2020-03-12 22:00

UPPDATERING 12 MARS


STÄNGD VERKSAMHET FRÅN 13/3

 

Täby GF strävar efter en så trygg miljö som möjligt för våra aktiva, såväl barn som vuxna. De är vår högsta prioritet. Vi vill också stå för hälsa och välmående för alla våra aktiva. Vi har tillämpat försiktighetsprinciper i våra förebyggande åtgärder sedan 2 mars. Vi ser anledning att nu vidta större insatser.


Med en utvecklad pandemi vill Täby GF vara en del av lösningen i att minska takten på smittspridning i Stockholm. Styrelsen har tillsammans med verksamhetschef idag fattat ett beslut att stänga all verksamhet från 13 mars och 2 veckor framåt.


Beslutet omfattar all verksamhet i Täby, Vallentuna och Österåker och gäller i två veckor från fredag 13 mars 2020 till och med fredagen den 27 mars 2020.


Beslut är också taget att gruppers deltagande i tävling och läger samt ledares deltagande på utbildningar ställs in den kommande månaden, från fredag den 13 mars 2020 till och med söndag 12 april 2020.


Mer information har skickats ut till samtliga aktiva i vår förening.


Beroende på fortsatt utveckling tas nya ställningstagande om förlängning av ovanstående beslut. 


Precis som tidigare sker löpande kommunikation via mejl och på vår hemsida. Vid frågor om taget styrelsebeslut kontakta styrelsen@tabygf.com.


Vid frågor kring verksamheten kontakta verksamhetsansvarig@tabygf.com.


Med varma hälsningar,

Styrelsen och Verksamhetschef

Täby GF


Värdevecka KOMPETENS
2020-03-12 09:14
Mer information kring värdeveckan hittar ni här: Träningsbok
 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort
 
Registrera dig och stöd Täby GF