SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Välkommen till Täby Gymnastikförening

Täby Gymnastikförening är en ideell förening och bedriver truppgymnastik i Täby, Vallentuna och Österåker. Vi har idag över 1000 gymnaster aktiva i vår förening!

 

Våra träningsgrupper tränar en gång i veckan, erbjuds från 3 års ålder och tävlar inte. Våra tävlingsgrupper tränar två-fyra gånger i veckan, erbjuds från 7 års ålder och representerar föreningen på regionala och nationella tävlingar.

 
Läs mer om tränings- och tävlingsgymnastik i menyn ovan.
 
VILL DU BÖRJA TRÄNA TRUPPGYMNASTIK? KLICKA HÄR!
VILL DU BÖRJA TÄVLA TRUPPGYMNASTIK? Kontakta tävlingsansvarig på kansliet!
Nya styrelsen 2021/2022
2021-10-14 11:25

Efter årsmötet den 26 september valdes en ny styrelse för föreningen in:

 
Ordförande - Gösta Kallner
Vice ordförande - Per Frank
Kassör - Gustav Casselbrant
Sekreterare - Sofie Odin
 

Suppleanter

Maja Bergqvist

Olivia Lindeborg


Valberedning

Lina Johansson, sammankallande

Sara Olausson

 
Vi tackar avgående ledamöter Sofia Cerwall, Hanna Söderberg och Johanna Sevonen. Ett stort tack för ert otroliga engagemang under det senaste verksamhetsåret och era värdefulla bidrag för föreningen! Ett tack också till Emma Walters som har suttit som suppleant i styrelsen.
 
TACK till er alla!
Vi bjuder in till föreläsning i samarbete med SHEDO
2021-09-28 14:28
Vi bjuder in gymnaster, ledare och föräldrar till två föreläsningar om psykisk ohälsa i samarbete med föreningen SHEDO!
 
Det är ett högaktuellt område just nu, så passa på att anmäla er! Anmälan sker till ebba@tabygf.com
 
Hoppas vi ses!
28 september: uppdaterad information COVID-19
2021-09-28 14:01

Från den 29 september har Folkhälsomyndigheten tagit bort alla rekommendationer för de som är vaccinerade samt de under 18 år. Vid minsta symtom gäller fortsatt att stanna hemma.

 

Det innebär att vi från den 29 september kommer kunna träna, tävla samt arrangera tävlingar mer eller mindre normalt igen, utan begränsningar i antal, varken för deltagare eller publik samt inga krav på att avstånd ska hållas.

 

Fortsatt gäller:

  • Stanna hemma vid minsta symtom
    Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta på träningen alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träningen ska man gå hem direkt. Ledare har all rätt i att besluta att skicka hem en gymnast som visar tecken på sjukdom. Stannar man hemma från förskola/skola pga. sjukdom, stannar man hemma från träningen.

  • Tvätta händerna ofta eller använd handdesinfektion
    Alla ska tvätta händerna med tvål och vatten innan och efter träningen. God handhygien är viktig. Tvål och pappershanddukar ska finnas på toaletterna i omklädningsrummen. Om ni ledare eller gymnaster vill så kan ni själva ta med er handsprit.

  • Håll sig informerad om särskilda rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den regionala smittskyddsläkaren

 

För de som är över 18 år och ovaccinerade så finns det fortsatt några restriktioner att förhålla sig till. Det är viktigt att du som individ fortsatt följer dessa rekommendationer om du tillhör den målgruppen.

 

Folkhälsomyndighetens rekommendationer för ovaccinerade över 18 år:

  • Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du bör därför, när det är möjligt:
  1. hålla avstånd till andra människor, och
  2. särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

 

Dessa råd gäller inte för personer under 18 år eller för personer som av medicinska skäl rekommenderats att inte vaccinera sig mot covid-19.

 

Det är glädjande att vi har tagit oss igenom den här perioden med restriktioner och att vi nu har möjlighet att återgå till det nya normala. Pandemin är inte över och det här viruset behöver vi lära oss att leva med, hitta nya förhållningssätt och hantera de situationer vi möter. Det är därför fortsatt viktigt att vi alla känner och tar ansvar för en själv och sina medmänniskor i hur vi agerar och beter oss.

 

Det här kommer att vara den sista informationen kring coronavirus från oss, förutsatt att restriktioner inte behöver komma tillbaka. Ett stort tack till er alla som har varit med sedan det första beslutet i mars 2020. Vilken resa vi har gjort och vad mycket vi har lärt oss - tillsammans! Ett stort tack för ert tålamod och fina engagemang, det är och har varit väldigt värdefullt för oss under den här perioden. Min förhoppning är att den förståelse och ödmjukhet som har vuxit fram under pandemin kommer att fortsätta växa och förbättra Täby GF som verksamhet!

 

Behöver föreningen vara delaktig i smittspårning? Kontakta corona@tabygf.com omgående för eventuella åtgärder i verksamheten.

 

Kom ihåg att tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symtom.

 

Vid frågor eller feedback kontakta corona@tabygf.com.


Med varma hälsningar, Ebba Cedrum

Verksamhetschef, Täby GF

Dags att beställa profilprodukter!
2021-09-13 10:00
Nu är det äntligen dags att återigen beställa våra fina profilprodukter!
Beställningsperiod 2021/2022:
Vecka 37-38, 13-26 september
 
Profilkläderrna levereras av Trimtex - beställningsinformation
 
Gymnastikdräkter levereras av Gympa Sport - beställningsinformation
 
Väskor levereras av Profilkompaniet - beställningsinformation
 
Vid frågor, kontakta klader@tabygf.com
 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort