ANMÄLAN FÖR VT 2021 ÄR ÖPPEN FÖR BEFINTLIGA MEDLEMMAR!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Välkommen till Täby Gymnastikförening

Täby Gymnastikförening är en ideell förening och bedriver truppgymnastik i Täby, Vallentuna och Österåker. Vi har idag över 1100 gymnaster aktiva i vår förening!


Våra träningsgrupper tränar en gång i veckan, erbjuds från 3 års ålder och tävlar inte. Våra tävlingsgrupper tränar två-fyra gånger i veckan, erbjuds från 7 års ålder och representerar föreningen på regionala och nationella tävlingar.


Läs mer om tränings- och tävlingsgymnastik i menyn ovan.

VILL DU BÖRJA TRÄNA TRUPPGYMNASTIK? KLICKA HÄR!
VILL DU BÖRJA TÄVLA TRUPPGYMNASTIK? Kontakta tävlingsansvarig på kansliet!
Stötta föreningen genom Sponsorhuset
2020-11-27 09:47
Vi alla uppmanas att handla julklappar på internet för att undvika trängsel i butikerna. Passa på att göra det genom Sponsorhuset och i samma veva stötta föreningen!

Tack för ert bidrag och att ni är delaktiga i att dämpa smittspridningen i samhället!

SPONSORHUSET
24 november: uppdaterad information COVID-19
2020-11-24 16:54

FORTSATT ANPASSAD VERKSAMHET ENLIGT REGIONALA RESTRIKTIONER FRÅN 24/11

 

Gymnastikförbundet har uttalat sig gällande regeringens beslut om att det max får vara 8 personer vid en allmän sammankomst eller en offentlig tillställning.

 

Gymnastikförbundets rekommendation är att ingen verksamhet med fler än 8 personer bör genomföras i Svensk Gymnastik fram till den 22 december. Barn och unga födda 2005 eller senare är dock undantagna från den begränsningen. För vår del innebär det att vi har möjlighet att fortsätta erbjuda gymnastik med anpassad verksamhet enligt de regionala restriktionerna.

 

Smittspridningen tar ny fart och det är av största vikt att vi alla fortsatt tar ansvar och håller i och håller ut med de förbud och rekommendationer som vi får från myndigheter och förbund. Riktlinjerna kan förändras snabbt och vi följer utvecklingen dagligen och håller er uppdaterade med det som gäller för idrotten och specifikt gymnastiken.

 

Med den eskalering av smittspridning som sker i samhället, samt regeringsbeslutet så uppmanar vi att samtliga sammankomster inom verksamheten inklusive mindre möten för kansli, styrelse och föräldragrupper ställs om till digitala träffar. Inga tävlingar, uppvisningar eller utbildningar får genomföras. Från och med idag, 24/11, kommer kansliet att arbeta hemifrån och håller kontakten via digitala möten.

 

Stort tack för er förståelse under den rådande situationen och hur den påverkar vår verksamhet. Vi gör så gott vi kan med att ställa om efter aktuella restriktioner, samt informera om våra riktlinjer till er föräldrar och ledare så att vi vidare skapar trygga träningar.

 

Precis som tidigare sker löpande kommunikation via mejl och på vår hemsida.

 

Vid frågor eller feedback kontakta verksamhetsansvarig@tabygf.com.

 

Håll i, håll ut, håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symptom. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.


Varma hälsningar Ebba Cedrum, verksamhetschef

19 november: uppdaterad information COVID-19
2020-11-19 15:21

Folkhälsomyndigheten har idag meddelat om fortsatta regionala restriktioner fram till 13 december för Stockholms län.

Med anledning av dessa förlängda regionala restriktioner, som gäller alla som vistas i Stockholm, rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i länet fortsatt ställer in alla fysiska träningar, läger och tävlingar fram till och med den 13 december. Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock fortsätta genomföras, men då bör man fortsättningsvis undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.

Täby GF följer ovan nämnda rekommendationer, följande gäller fram till 13 december:

  • Ställa in all fysisk träning för gymnaster födda 2004 eller tidigare (gäller träning inomhus och utomhus). Digitala träningar erbjuds, mer information kommer från era ledare.
  • Ställa in all lägerverksamhet för samtliga
  • Ställa in allt deltagande i fysisk tävling
  • Ställa om all träning för familjegymnastik, där varje barn har en vuxen med sig (berörda grupper blir kontaktade av kansliet allteftersom med specifik information)

I övrigt fortsätter all annan verksamhet som vanligt med fortsatta riktlinjer som gäller i vår verksamhet.

Den 16 november höll regeringen en presskonferens där de presenterade ett förslag på att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare ska förbjudas från och med den 24 november. Förslaget är på remiss och Gymnastikförbundet kommer att återkomma hur konsekvenserna kan komma att se ut i vår verksamhet.

Vid frågor eller feedback kontakta verksamhetsansvarig@tabygf.com.


Tack för ert engagemang och tålamod under den rådande situationen!

Håll i, håll ut, håll avstånd.


Varma hälsningar Ebba Cedrum, verksamhetschef

12 november: uppdaterad information COVID-19
2020-11-12 14:26
FÖRTYDLIGANDE REGIONALA RESTRIKTIONER STOCKHOLMS LÄN

29 oktober fattade Folkhälsomyndigheten beslut, i samråd med smittskyddsläkaren i regionerna Stockholm, Östergötland och Västra Götaland om skärpta allmänna råd.

Gymnastikförbundet har den 11 november förtydligat rekommendationerna gällande familjegymnastik-grupper, där varje barn har med sin en vuxen.  Dessa grupper bör följa de regionala restriktionerna som råder i Stockholms län. Berörda grupper har fått information från kansliet.

Med anledning av dessa regionala allmänna råd, som gäller alla som vistas i Stockholm, Östergötland och Västra Götaland, har Gymnastikförbundets rekommenderat följande till regionens gymnastikföreningar. Täby GF följer Gymnastikförbundets rekommendationer.

Följande gäller fram till 19 november:
  • Ställa in all träning för gymnaster född 2004 eller tidigare
  • Ställa in all träning för familjegymnastik, där varje barn har en vuxen med sig (förtydligande 11/11)
  • Ställa in all lägerverksamhet för samtliga
  • Ställa in allt deltagande i fysisk tävling
Det gäller både träning inomhus och utomhus.

Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.

I övrigt fortsätter all annan verksamhet som vanligt med fortsatta riktlinjer som gäller i vår verksamhet.

Svenska Gymnastikförbundet

Vid frågor eller feedback kontakta verksamhetsansvarig@tabygf.com.

Tack för ert engagemang och tålamod under den rådande situationen!
Vi kämpar vidare tillsammans!

Varma hälsningar Ebba Cedrum, verksamhetschef
 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort