ETT STORT TACK TILL ALLA LEDARE FÖR ERT ENGAGEMANG UNDER VT20!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Täby Gymnastikförening
GLÄDJE - GEMENSKAP - KVALITET - KOMPETENS

Välkommen till Täby Gymnastikförening
Täby Gymnastikförening är en ideell förening och bedriver truppgymnastik. I träningsgrupperna har vi våra gymnastikgrupper som tränar en gång i veckan och tävlar inte. Tävlingsgrupperna representerar föreningen på regionala och nationella tävlingar. Läs mer om tränings- och tävlingsgymnastik i menyn ovan.

Vi har idag över 1600 gymnaster från 3 år och uppåt aktiva i Täby, Vallentuna och Österåker. Vi har grupper från familjegymnastik till seniorlag som tävlar i SM. Information om våra verksamheter och sektioner finns under menyraden högst upp.

VILL DU BÖRJA MED GYMNASTIK? KLICKA HÄR!
Träningsgymnastiken öppnar för nya medlemmar i Augusti.
2020-07-03 14:29
Träningsgymnastiken öppnar bokningen för nya medlemmar till höstterminen 2020 i vecka 33.

Torsdagen den 1
3 augusti, kl.10.00 är nya medlemmar välkomna att anmäla sig till gymnastiken i våra träningsgrupper i Täby, Vallentuna och i Österåker.  

Information och gruppscheman finns under Träningsgymnastik.

Välkomna!
Glad Sommar!
2020-06-30 12:47
Från vecka 32 är det en begränsad styrka på kansliet och vi kommer hantera mejlkorgen allteftersom och svara så snart vi kan.

Telefontiden för Träningsgrupperna kommer öppna vecka 33 och för Tävlingsgrupperna vecka 34.
16 juni: Info från styrelsen
2020-06-16 14:15

Styrelsen har nyligen tagit ett beslut att korttidspermittera samtlig anställd personal med 20% fr.o.m. 1 juni till 31 augusti, med möjlighet till förändring och förlängning. Arbetsbelastningen har minskat för den anställda personalen med anledning av pandemin, så beslutet är taget för att ta ansvar och vara proaktiva inför framtiden under den rådande situationen.

 

För er medlemmar betyder det att svar på mottagna mejl samt utskickad information från kansliet kan komma att dröja. Vi uppmanar er att söka information på föreningens hemsida som kansliet försöker hålla så uppdaterad som möjligt för att underlätta för er.

 

Vänligen,

Styrelsen Täby GF

Sommarhälsning från kansliet
2020-06-12 17:19

Vi lever fortfarande under oroliga tider, om det än ser något ljusare ut. Pandemin i världen har tvingat oss att leva och mötas på ett helt annat sätt och det fysiska mötet mellan människor uppskattas alltmer. Det är viktigt att vi fortsätter hålla avstånd, tvätta händerna och ägnar oss åt rörelseglädje, hur den än må se ut.

 

Det har varit en stor omställning för kansliet att anpassa verksamheten under den rådande situationen. Det har varit svåra beslut att ta, men vi har kämpat vidare efter vår bästa förmåga. Kansliet har jobbat aktivt med att stötta ledarna med de anpassade träningarna sedan slutet av mars och vi har behövt tänka om, tänka nytt och verkligen utmanat oss själva. Vi har sett ett otroligt engagemang och kreativa idéer hos våra ledare på hur vi kan träna gymnastik på lekplatser, skolgårdar och skogsstråk med de redskap och material som funnits till hands.

 

Nu stundar sommaren med ljusare dagar och förhoppningsvis kommer den med både sol och värme. Riksidrottsförbundet, tillsammans med Folkhälsomyndigheten, har uppdaterat de allmänna råden för idrotten och även förtydligat vad som gäller för inomhusidrotter. Vi planerar därför att starta all vår verksamhet inomhus till höstterminen och det kommer vara med de restriktioner som vi får från myndigheter och förbund.

 

Vi alla har lärt oss väldigt mycket under den här tiden. Både i det privata, men även inom vår verksamhet. De nätverk som har upprättats för att utbyta erfarenheter och idéer har varit, och kommer fortsatt vara viktiga för oss. Pandemin är inte över och vi kommer behöva leva med den en lång tid framöver. Då är det viktigt att vara lyhörd, respektera varandras olika val och vara ödmjuka. Men också att våga ta ansvar för att vara delaktig i att plana ut kurvan.

 

Avslutningsvis vill jag, Ebba, återigen tacka hela kansliet, alla ledare, gymnaster och föräldrar för ert värdefulla engagemang under den här terminen som har sett allt annat än normal ut. Jag vill på nytt lyfta våra ledare som har blivit utmanade i sin ledarroll och gjort strålande ifrån sig. Utan er hade vi inte haft möjlighet att ställa om verksamheten såsom vi har gjort! Tack till alla fortsatta peppande mejl och samtal vi tar emot från er föräldrar.

 

Gemenskap och ett sammanhang är idag viktigare än någonsin. Tillsammans är vi Täby GF!

 

Glad Sommar önskar kansliet
Täby Gymnastikförening

 
Samarbetspartners
 
Nationell idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik
 
Sponsor
 
Handla genom Sponsorhuset och stöd Täby GF
 
Bo på Scandic när du åker bort